Relacje

IV Spotkanie lubuskich rolników i doradców rolnych

Inkubator Kuchenny w Krwonach

Innowacje i dobre praktyki w przetwórstwie rolno-spożywczym województwa świętokrzyskiego

AGRO-Konferencja 27.06.2024 r.

Strefa Wiedzy podczas wiosennych imprez targowych Lubuskiego Ośrodka Doradctwa Rolniczego

Spotkanie podsumowujące rok 2023 r. - Zespoły Tematyczne ds. innowacji w rolnictwie

IV Konferencja Winiarska 29-30 listopada 2023 r.

Warsztaty Wędliniarskie (7-8.XI.2023 r.) i Piekarskie (27-28.XI.2023 r.) w ramach operacji pn. Zespoły Tematyczne i innowacje w rolnictwie

Innowacyjne rozwiązania wspierające rozwój gospodarki pasiecznej. Wykorzystanie i przetwórstwo produktów pszczelich - 24 -27.10.2023 r.

Dobre praktyki w przetwórstwie czeskim

Strefa wiedzy - spotkania w ramach operacji pn. Zespoły Tematyczne i innowacje w rolnictwie

Lawenda – pasja, biznes, sposób na życie






Kalendarz wydarzeń i szkoleń

