PRZYGODA Z MAZURSKĄ INNOWACJĄ Opublikowano: 05 październik 2021 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: PRZYGODA Z MAZURSKĄ INNOWACJĄ
INNOWACJE W CHOWIE I HODOWLI BYDŁA MIĘSNEGO W POLSCE I NA ŚWIECIE Opublikowano: 10 wrzesień 2021 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: INNOWACJE W CHOWIE I HODOWLI BYDŁA MIĘSNEGO W POLSCE I NA ŚWIECIE
Innowacyjne praktyki w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego, organizacja rynków zbytu oraz agroturystyka na Podlasiu wzorem innowacji Opublikowano: 09 wrzesień 2021 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Innowacyjne praktyki w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego, organizacja rynków zbytu...
Wyjazd studyjny pt. „Innowacyjna technologia produkcja wina – Gruzja kolebką światowego winiarstwa” Opublikowano: 07 wrzesień 2021 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Wyjazd studyjny pt. „Innowacyjna technologia produkcja wina – Gruzja kolebką światowego winiarstwa”
Relacja z wyjazdu studyjnego do Doliny Zielawy 5-9 lipca 2021 r. Opublikowano: 09 sierpień 2021 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Relacja z wyjazdu studyjnego do Doliny Zielawy 5-9 lipca 2021 r.
IV Konferencja hodowców bydła mięsnego Opublikowano: 03 sierpień 2021 Ewelina Mularczyk-Sienkowska Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: IV Konferencja hodowców bydła mięsnego
Relacja z wyjazdu studyjnego "Zwierzęta użytkowe - kierunek chowu i hodowli na przykładzie polskich doświadczeń" 28.06-01.07.2021 r. Opublikowano: 15 lipiec 2021 Agata Zajda-Sipa Kategoria: Innowacje Czytaj więcej: Relacja z wyjazdu studyjnego "Zwierzęta użytkowe - kierunek chowu i hodowli na przykładzie...