Szkolenie - Lubuska jagnięcina, wizytówką regionu

Zapraszamy na szkolenie pod nazwą
Lubuska jagnięcina, wizytówką regionu
Szkolenie poprowadzą
Renata i Dariusz Karwan „Smaki Przylasek”
Podczas szkolenia przygotujemy:
szurpę – zupę z jagnięciny
oraz bułki na parze z szarpaną jagnięciną - wyjątkowe smaki, inspirowane kuchnią Górali Czadeckich
Termin: 30.09.2025 r., godz. 10:00
Miejsce: Siedziba LODR, Kalsk 91, 66-100 Sulechów
Udział w szkoleniu jest bezpłatny - liczba miejsc ograniczona
Poniżej do pobrania KARTA ZGŁOSZENIA
Informacje:
Krystyna Talaga
tel. 68 385 20 91 wew. 331, tel. kom. 516 177 397, e-mail: k.talaga@lodr.pl
Pliki do pobrania
Karta Zgłoszeniowa
343,21 kB